The Fanatics

In het seizoen 2007-2008 kwam een groep vrienden tot het idee om zich te gaan meten met de sterkste spelers door het land. Onder leiding van Paul Wacanno werd een team samengesteld dat mee zou gaan doen in de hoogste competitie van Nederland, de Superleage. Na een avondje brainstormen kwam de teamnaam 'The Fanatics' naar voren. Het team dat destijds bestond uit Davy Cardinaal, Davyd Venken, Johan van Lier, Martijn Soentjens, Patrick Stikkelbroek en Paul Wacanno, werd in het eerste seizoen kampioen onder de gelederen van coach Joop Knapen. Daardoor promoveerden The Fanatics van de Regio klasse naar de Overgangsklasse.

Na enkele jaren in de Overgangsklasse te hebben gespeeld, zijn ze in het seizoen 2015-2016 kampioen geworden waardoor ze zich plaatsten voor de Hoofdklasse. Door de jaren heen zijn er wat wijzigingen geweest wat betreft de samenstelling van het team, maar de kern van het eerste seizoen speelt nog altijd bij The Fanatics.

Een vaste coach is er inmiddels niet meer, maar daar zijn The Fanatics wel naar op zoek. Op dit moment wordt de coach rol vervuld door de spelers zelf, maar graag vinden ze iemand die volledig in het team past en deze leidende rol op zich wil nemen.

Een vriendenteam, zo is het ooit begonnen en zo is het ook altijd gebleven. Dat is meteen een van de sterkste punten van dit team, ze staan altijd als een eenheid aan het bord. Deze eenheid zullen ze in de Hoofdklasse ook zeker nodig hebben. Het doel is om zich te handhaven in de Superleage Hoofdklasse, maar aangezien alle toppers van Nederland hier spelen, en er 3 van de 9 teams zullen degraderen, zal dit geen gemakkelijke opgave zijn.
The Fanatics

Spelers

Davy
Cardinaal

Roel Geelen

Roel
Geelen

Joey Greijn

Joey
Greijn

Martin Jongen

Martin
Jongen

Colin Philippi

Colin
Philippi

Martijn Soentjens

Martijn
Soentjens

Dimitri Triekels

Dimitri
Triekels

Patrick
van Veldhoven

Davyd Venken

Davyd
Venken

Paul Wacanno

Paul
Wacanno

Contact

Secretariaat

Davy Cardinaal
info@wdc-darts.nl

Penningmeester

Ad Brekoo
penningmeester@wdc-darts.nl

Wedstrijdsecretariaat

Maik Brentjens
competitie@wdc-darts.nl

Toernooi Coördinator

Mandy Triekels
toernooien@wdc-darts.nl
commissies@wdc-darts.nl

Regioteam Coördinator

Martien van Kuijk
regioteam@wdc-darts.nl
cup@wdc-darts.nl

Adres

Weerter Darts Competitie

St. Willibrordusstraat 15 6031 CX Nederweert kvk nr.: 40177001